ÎNCARCĂ FOTOGRAFIILE

Deschide aplicația, încarcă fotografii din calculatorul sau telefonul tau mobil sau importa-le din conturile tale de social media.

PERSONALIZEAZĂ ALBUMUL

Aseaza-ți fotografiile în albumul foto după cum iți place. Poți folosi temele si layouturile prestabilite.

COMANDĂ FOTOCARTEA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE ALBUM FOTO

Livrare albumului se realizeaza rapid, prin serviciu de curierierat. În momentul expedierii iți trimitem un număr AWB pentru că tu să poți urmări expediția.

Cum pot crea o Fotocarte sau un Album Foto?

Photogo.ro pune la dispoziție o aplicație de personalizare online albume foto. Imprimarea și livrarea fotocartilor durează aproximativ 72h de la confirmarea comenzii.

?

Da. Factura pentru comanda este emisă la cererea cumparatorului. În cazul în care cumparatorul nu solicita emiterea facturii, acesta va primi chitanța din partea curierului pentru prețul produselor achitate.

Vei primi un mail din partea site-ului:

 – la receptionarea comenzii;

– la intrarea comenzii în execuție;

– în momentul expedierii comenzii la adresa de livrare.

Albumele și fotocărțile sunt livrate la domiciliu de Fan Courier.

Utilizatorul poate realiza plata pentru produsele comandate prin card sau prin ramburs, fiecare posibilitate fiind specificată înaintea lansării comenzii în secțiunea de finalizare comanda.

Pretul total, care include transportul, este afișat în secțiunea de finalizare a comenzii.

Da, albumele și foto cărțile pot fi distribuite direct pe contul de Facebook.

După încărcarea pozelor, tragi cu mouse-ul fotografia în locul dorit/ prin drag and drop în albumul sau foto cartea ta.

Poți șterge  fotografie incarcata în albumele sau foto cărțile tale prin click pe butonul ‘coș de gunoi’.

Poti incarca fotografii atat din dispozitivul tau cat și din Facebook, Flickr și Picasa.

Poți contacta Photogo prin email sau pe pagina de contact a site-ului web.

Costul unui album foto sau al unei fotocarti variază în funcție de opțiunile și preferințele cumparatorului.

Dreptul de proprietate intelectuala asupra imaginilor incarcate in aplicația de pe site aparține utilizatorului. Utilizatorul înțelege sa cesioneze drepturile de autor către site și proprietarului acestuia în vederea prelucrării albumului foto.

Făcând click pe butonul ‘contul meu’ din partea de sus a paginii iar apoi pe butonul ‘detalii profil’.

Da, vei găsi mereu butonul ‘dimensiune’ calendar în colțul paginii.

După ce ai selectat calendarul ales, pagina deschisa are opțiunea ‘alege luna de început a calendarului’. 

Utilizand butonul ‘TEMA’ vei descoperi opțiunile pentru a edita albumul foto. (Fotocartea)

Numărul maxim de pagini variază în funcție de dimensiunea fotocărții alese.

Prețul unui calendar variază în funcție de preferințele cumparatorului si optiunile alese.

Da. Poți selecta adresa de livrare la fiecare comanda sau poți înlocui datele tale în ‘profil’.

Cumpărătorul poate anula sau modifica comanda cu condiția aceasta nu fie în stadiul de execuție sau în curs de livrare. Anularea sau modificarea comenzii se realizează din secțiunea ‘comanda’, prin utilizarea formularului din comanda.

Fotocărți

Momentele preferate într-un album foto de calitate, frumos tipărit, pe care să-l oferiți ca un cadou sau ca un răsfăț pentru dumneavoastră.

Fiți creativi cu designul, scrieți mesaje personalizate sau adăugați elemente decorative. 

Pentru început vom încerca definim cât mai clar conceptele de ”fotocarte” și ”album foto”.

Evident, sunt concepte ale aceleiași nișe, dar care diferă într-o măsură sau alta. Astfel, albumul foto reprezintă o colectie de fotografii, adunate, în general, într-o carte.

Unele albume au compartimente în care se pot pune pozele. Altele sunt alcătuite din pagini cu hârtie groasa și suprafață abrazivă. Pe suprafața respectivă sunt atașate folii subțiri de plastic în care se pot pune pozele.

Un alt stil de albume mai vechi este acela simplu: hârtie groasă pe care sunt lipite pozele sau acestea sunt atașate de pagini prin colturi adezive. Când prețul intervine în a alege între un album foto sau o fotocarte, marea majoritate a persoanelor vor alege fotocartea. Aceasta poate fi realizata la un preț mai rentabil.

Fotocartile pot avea 2 tipuri de prezentare (legare): standard sau layflat. Prin legare standard înțelegem paginile sunt legate de cotor.

Formatul layflat permite printarea fotografiei pe 2 pagini cu deschidere de 180 grade. Pentru formatul standard, fotocartea poate avea coperta moale sau tare, dar pentru formatul layflat singura coperta disponibila este cea tare.

O alternativă accesibilă la crearea unui album foto este crearea unei fotocarti Este corect afirmăm realizarea unei fotocarti are, în general, un preț mai scăzut decât realizarea unui album foto.

Totuși, fotocartile nu sunt nici pe departe un substitut al albumelor clasice. În anumite nișe, fotocartile sunt o alternativă favorabilă în defavoarea albumelor datorită modului de prezentare, și anume, mult mai tentat. În felul acesta, fotocartile servesc unor scopuri, în care, albumele clasice, nu prezinta un interes suficient. Fotocartile mici, în format partrat (14 x 14 cm) sau landscape (21 x 14 cm) devin foarte la moda. Fotocartile digitale saucărțile măsuței de cafea” sunt o alternativa perfecta pentru tradiționalul album foto.

În același context, fotocartile digitale pot fi folosite la ocazii speciale sau evenimente de fotografie, având în vedere faptul au o modalitate de prezentare foarte comerciala și captivanta. Fotocartile oferă alternativa mai puțin scumpă de a arhiva fotografii împreuna cu toate beneficiile personalizării acestora.

În concluzie, diferență principala intre o fotocarte și un album foto este aceea într-un album foto clasic fotografiile sunt fie lipite, fie puse în foliile transparente, pe când într-o fotocarte fotografiile sunt imprimate direct pe pagini

Albume foto si fotocărți personalizabile online