Cum să creezi
Albume Foto

Photogo.ro vă pune la dispoziție o aplicație de personalizare online albume foto. 

?

?

Creați un album foto personalizat în câteva minute

1. ÎNCARCĂ FOTOGRAFIILE

Deschide aplicația, încarcă fotografii din calculatorul tău sau importă-le din conturile tale de facebook sau google +

2. PERSONALIZEAZĂ

Așează-ți fotografiile în albumul foto după cum iți place. Poți folosi temele și layouturile prestabilite.

3. COMANDĂ ALBUMUL

Plasează și plătește comandă. Ai două posibilități. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

Livrare albumului se realizează rapid, prin serviciu de curierierat. În momentul expedierii iți trimitem un număr AWB pentru ca tu să poți urmări expediția.

După o călătorie minunată, veți dori să păstrați aceste amintiri minunate pentru o viață întreagă.

Achiziționând un album foto, puteți împărtăși fotografiile cu familia și prietenii. Pentru a facilita organizarea și găsirea fotografiilor, ar trebui să le sortați în prealabil.

Puteți separa fotografiile în categorii în funcție de locație, activitate, oameni, mâncare etc. După ce v-ați organizat fotografiile, puteți face un cuprins în partea din față a albumului.

Albumul ar trebui să aibă suficiente pagini pentru a cuprinde numărul de fotografii pe care le aveți. Sau, puteți achiziționa un album extensibil. Acesta se va extinde pentru a găzdui mai multe fotografii, ceea ce va menține aspectul îngrijit și organizat al albumului dvs.

Albumele foto oferă o modalitate convenabilă de a vă expune fotografiile. Puteți să vă faceți singur un album foto sau să angajați pe cineva care să facă unul pentru dumneavoastră.

În ambele cazuri, procesul este destul de simplu.

În primul rând, alegeți o temă.

Apoi adunați-vă fotografiile și compilați-le.

Apoi, fie creați un album de amintiri, fie imprimați fotografiile pentru a le plasa într-un album.

În cele din urmă, aranjați fotografiile în album și apoi decorați-l cu autocolante, decupaje.

Acești pași simpli vă permit să afișați amintiri dragi și în plus, un album foto vă permite să le prezentați într-un mod organizat.

Puteți aranja fotografiile în ordine cronologică sau în funcție de locație. În plus, puteți adăuga descrieri la fotografii, note sau legende.

Ca urmare, albumele foto oferă o modalitate convenabilă de a prezenta fotografiile.

Albumele foto sunt cea mai bună modalitate de a păstra amintirile de familie. Datorită progreselor tehnologice, părinții nu mai trebuie să petreacă ore întregi scanând fotografiile într-un computer. În schimb, ei pot pur și simplu să încarce imagini direct de pe telefoane, computer sau de pe cloud.

Crearea unui album foto începe cu alegerea unei teme. Există multe tipuri de teme disponibile. Unele exemple populare includ cele pentru zile de naștere, nunți, vacanțe și sărbători.

Apoi, veți alege fotografiile pe care doriți să le includeți. De acolo, puteți concepe fiecare pagină a albumului.

Există zeci de șabloane din care puteți alege. Folosind aceste șabloane, puteți adăuga text pe fiecare pagină. De exemplu, puteți da un titlu fiecărei pagini. Puteți adăuga numele persoanelor implicate, data și locul, precum și o scurtă descriere a evenimentului.

Apoi, puteți începe să concepeți fiecare imagine. Puteți adăuga rame, schimba culorile sau ajusta luminozitatea și contrastul.

Albumele și fotocărțile sunt livrate la domiciliu de Fan Courier.

Utilizatorul poate realiza plata pentru produsele comandate prin card sau prin ramburs, fiecare posibilitate fiind specificată înaintea lansării comenzii în secțiunea de finalizare comanda.

Pretul total, care include transportul, este afișat în secțiunea de finalizare a comenzii.

Prețul unui calendar variază în funcție de preferințele cumparatorului si optiunile alese.

Da. Poți selecta adresa de livrare la fiecare comanda sau poți înlocui datele tale în ‘profil’.

Cumpărătorul poate anula sau modifica comanda cu condiția aceasta nu fie în stadiul de execuție sau în curs de livrare. Anularea sau modificarea comenzii se realizează din secțiunea ‘comanda’, prin utilizarea formularului din comanda.

ALEGE tipul de album foto

Iar noi îl livrăm la tine în cel mai scurt timp posibil

BUGET

Album foto buget, cu un aspect plăcut de revistă. Paginilie sunt flexibile, legarea se face prin broșare, iar coperta este moale. 

STANDARD

Albume foto cu ținută datorată coperții tari și un aspect plăcut de catalog. Paginilie sunt flexibile, legarea se face prin brosare, iar coperta albumului este tare

LAYFLAT

Album foto premium. Paginilie sunt rigide, hârtia este foto, cu o structura piramidală pe ambele fete, iar coperta albumului este tare.

ALEGE formatul albumului foto

Iar noi îl livrăm la tine în cel mai scurt timp posibil

Album Foto Pătrat

Album foto patrat

Dimensiuni:
14 x 14 cm
20 x 20 cm
29 x 29 cm

Prețuri:
Buget: 45.00 - 90.00 Lei
Standard: 95.00 - 195.00
Lei
Layflat: 180.00 - 295.00 Lei

Album Foto Portret

Dimensiuni:

21 x 28 cm

Prețuri:
Buget: 90.00 Lei
Standard: 145.00 Lei
Layflat: 255.00 Lei

Album Foto Panoramic

Dimensiuni:
21 x 14 cm
28 x 21 cm

Prețuri:
Buget: 55.00 Lei
Standard: 95.00 - 145.00 Lei
Layflat: 180.00 - 275.00 Lei

Livrare rapida, la tine acasa

Livrare in toata tara, in 5-6 zile lucratoare.

Experiențele de până acum ...

Ce spun clienții noștri

Q

"photocarte" & "fotocarte'' și ''album foto''

Câteva informații despre albumele foto

Pentru început vom încerca să definim cât mai clar conceptele de ”fotocarte” “photocarte” și ”album foto”.

Evident, sunt concepte ale aceleiași nișe, dar care diferă într-o măsură sau altă. Astfel, albumul foto reprezintă o colecție de fotografii, adunate, în general, într-o carte.

Unele albume au compartimente în care se pot pune pozele. Altele sunt alcătuite din pagini cu hârtie groasă și suprafață abrazivă. Pe suprafața respectivă sunt atașate folii subțiri de plastic în care se pot pune pozele.

Un alt stil de albume mai vechi este acela simplu: hârtie groasă pe care sunt lipite pozele sau acestea sunt atașate de pagini prin colțuri adezive.

Când prețul intervine în a alege între un album foto sau o fotocarte, marea majoritate a persoanelor vor alege fotocartea. Aceasta poate fi realizată la un preț mai rentabil.

Albumele foto pot avea 2 tipuri de prezentare (legare): standard sau layflat. Prin legare standard înțelegem că paginile sunt legate de cotor.

Formatul layflat permite printarea fotografiei pe 2 pagini cu deschidere de 180 grade. Pentru formatul standard, albumul foto poate avea coperta flexibilă sau tare, dar pentru formatul layflat singura coperta disponibilă este cea tare.

O alternativă accesibilă la crearea unui album foto este crearea unei fotocărti. Este corect să afirmăm că realizarea unei fotocărti are, în general, un preț mai scăzut decât realizarea unui album foto.

Totuși, fotocărtile nu sunt nici pe departe un substitut al albumelor clasice. În anumite nișe, fotocărtile sunt o alternativă favorabilă în defavoarea albumelor datorită modului de prezentare, și anume, mult mai tentat. În felul acesta, fotocărtile servesc unor scopuri, în care, albumele clasice, nu prezintă un interes suficient. Fotocărtile mici, în format patrat (14 x 14 cm) sau landscape (21 x 14 cm) devin foarte la modă. Fotocărtile digitale sau ”cărțile măsuței de cafea” sunt o alternativă perfectă pentru tradiționalul album foto.

În același context, fotocărtile pot fi folosite la ocazii speciale sau evenimente de fotografie, având în vedere faptul că au o modalitate de prezentare foarte comercială și captivantă. Fotocărtile vă oferă alternativă mai puțîn scumpă de a arhivă fotografii împreuna cu toate beneficiile personalizării acestora.

În concluzie, diferență principala între o fotocarte și un album foto este aceea că într-un album foto clasic fotografiile sunt fie lipite, fie puse în foliile transparente, pe când într-o fotocarte fotografiile sunt imprimate direct pe pagini.