Gyerekek fotókönyv

Junior fotókönyv

Legalacsonyabb ár 45.00 Lei
(ÁFÁ-val)
Kivánságlistára rakom
Oldalak száma: 24 - 120 között
A megjelnő költség 24 oldalra van, de a testreszabás lehetővé teszi a 120 oldalig is. Minden további 8 oldalt külön kell fizetni.
Kivitelezés és szállítás: A kivitelezés és szállítás 7 munkanapon belül történik a megrendeléstől számítva
Kapcsolat: Hétfőtől péntekig 8:30-17:30

Descriere

A PhotoGo fotókönyv testreszabása

A PhotoGo-val bármilyen design elem testreszabható. Adagolhatsz képeket vagy szöveget, változtathatsz az elrendezéseken és választhatsz a több száz háttárből vagy matricából, hogy minden egyes oldalad egyedi legyen a fotókönyvedben. Röviden, 100 %-ig te irányítod a folyamatot. Kiindulópontként használhatod a designereink által készített bármelyik témát - szabadon testreszabhatod bármely elemet az egyedi és személyreszabott fotókönyved elkészítésében.

A Photogo témáiról Minden

PhotoGo téma alapjául valamilyen esemény vagy eseménycsoport áll. A fotókönyv témája 10-16 rajzolt háttérképből áll, ugyanazon stílus és színpaletta szerint, előregyártott elhelyezésekkel a képeidnek és az eseményeknek megfelelő matricákkal. Igy a gyerek fotókönyveknél kedves állatka matricákat és a korosztálynak megfelelő tárgyakat fogsz találni, a vakációs fotókönyvnél napozóhoz, naphoz és tengerhez kapcsolódó matricákat találsz. Nyerj ihletet a témáinkból kiindulási pontként a fotókönyved elkészítéséhez.

Bármilyen témát választassz, az alkalmazáson belül megváltoztathatod, teljes szabadságot élvezel. Figyelem: Téma és méret változtatásakor a képeid újrarendeződnek az új téma beállításainak megfelelően.

A PhotoGo alkalmazással kapcsolatos mégtöbb információért kérünk lépj a segítség részbe: Kattints ide segítségért

A fotókönyvekről

3 típus: Gazdaságos fotókönyv puha borítóval, Népszerű fotókönyv keménytáblás borítóval és Prémium fotókönyv keménytáblás borítóval

3 forma: Négyzet, Fekő, Álló

6 méret:

14x14 cm Fotókönyv

21x14 cm Fotókönyv

20x20 cm Fotókönyv

28x21 cm Fotókönyv

21x28 cm Fotókönyv

28x28 cm Fotókönyv

Figyelem : Nem minden méret hozzáférhető minden típushoz.