Program: Lu-Vi 09:00 - 17:00 Tel: 0721 491 491

Ce spun clientii nostri ?

Livrare rapida, aplicatie intuititva, fara download.
As dori niste explicatii mai clare pe diferentele dintre fotocarti, dar pentru ce am avut nevoie (album de vacanta) a fost o surpriza foarte frumoasa.
Am fost foarte multumita de servicii, mai ales ca am creat si comandat cartile de fotografii din alta tara. Multumesc!
Aplicația este minunata si foarte usor de folosit.
Calitatea imprimării in schimb nu e ce ma asteptam. Am crezut ca va arata ca albumul de nunta care este imprimat pe hârtie foto groasă și plastifiata fiind foarte durabil, însă nu este asa, hârtia este destul de subțire și nefiind plastifiata, la câteva răsfoire, sare cerneala de la big.
Restul serviciilor sunt ireproșabile.
Pentru un album obișnuit e ok calitatea, dar nu recomand pentru album nunta/botez.
Servicii excelente!
Promptitudine maxima!
Multumesc.
Excelent, recomand fara ezitare!
Produsul final este deosebit, aplicatia intuitiva si usor de folosit, insa ceea ce m-a impresionat a fost felul in care isi trateaza clientii. Am fost informata permanent cu privire la stadiul comenzii mele, am primit telefon in momentul predarii coletului catre curier, iar in pachet, pe langa fotocarte am primit o scrisoare de multumire! Detalii care fac diferenta!
Felicitari pentru calitatea serviciilor! Am facut cadou o fotocarte iar rezultatul este exceptional. Voi mai comnada de la dvs. cu siguranta!
Va multumesc!
Cartea este la nivelul asteptarii si va multumesc pentru profesionalism !
Sunt foarte mulțumită de albumul comandat. A ieșit așa cum visam. Felicitări pentru calitatea imprimării și promptitudine! Cu siguranță voi mai comanda și altă dată!
Excelent, recomand!!!

Am colaborat cu suportul tehnic pentru a-mi oferi o recomandare legat de formatul fotocartii pe care am construit-o si m-au ajutat intr-un mod ireprosabil. Nu m-au lasat sa gresesc, desi optiunea pe care o alesesem initial pentru prezentare era mult mai scumpa.

Aplicatia este excelenta si desi are mici probleme pe ici pe colo, mi se pare perfecta pentru a-ti pastra si organiza amintirile intr-un mod cat se poate de artistic.

O idee geniala pentru a-ti pastra amintirile fiecarui moment important din viata ta.
Felicitarile mele.
Vreau sa va multumesc pentru calitate!!! Calitate de la un capat la celalalt! Calitatea fotocartii comandate este deosebita, dar dincolo de asta vreau sa amintesc si sa multumesc pentru usurinta cu care aplicatia poate fi folosita,
Scrie mesaj