Politica de confidentialitate

1. Operatorul:

Este societatea PHOTO PRINT & SHOP S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor 14-16, jud. Cluj, CUI: RO32866510, nr. inreg. Reg Com J12/737/2014, tel. 0721 491 491, e-mail: contact@photogo.ro, care se supune prevederilor legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

2. Scopul in care se face prelucrarea datelor este:

- informarea utilizatorilor asupra continutului cosului de cumparaturi si starii comenzii;

- informarea asupra ofertelor si promotiilor oferite;

- constituirea unei baze de date cu datele clientilor pentru prelucrari statistice;

- campanii de marketing.

3. Destinatarul informatiilor este societatea PHOTO PRINT & SHOP S.R.L., precum si colaboratorii persoane fizice sau juridice. Prin completarea datelor din formularul de inregistrare, utilizatorul/cumparatorul este de acord sa transmita proprietatea asupra datelor catre site si proprietarul acestuia este de acord cu stocarea, transmiterea si prelucrarea datelor personale de catre site si proprietarul acestuia.

4. Furnizarea datelor cerute de catre site, respectiv inregistrarea datelor utilizatorilor, este obligatorie pentru achizitionarea de produse si folosirea serviciilor site, respectiv pentru abonarea la newsletter. In cazul refuzului de a le furniza, acestia nu vor avea posibilitatea de a achizitiona produsele, de a utiliza serviciile oferite si nu se vor putea abona la newsletter.

5. Conform prevederilor Legii 677/2001, persoanele vizate au dreptul de informare, de acces la date, de interventie asupra datelor, de opozitie, dreptul de a nu fi supuse unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei. Acestea au posibilitatea de a solicita o data pe an de la PHOTO PRINT & SHOP S.R.L. prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la sediul acestei societati:

- sa confirme daca datele care le privesc sunt prelucrate sau nu de catre aceasta;

- sa intervina asupra datelor prelucrate in sensurile prevazute de lege;

- exercitarea dreptului de opozitie in sensurile prevazute de lege;

- sa stearga datele cu caracter personal, cu exceptia cazurilor prevazute de lege.

6. Persoanele care actioneaza sub autoritatea societatii PHOTO PRINT & SHOP S.R.L. au posibilitatea de a prelucra datele exclusiv in baza instructiunilor acestei societati.

7. Site-ul si proprietarul acestuia aplica masuri tehnice si organizatorice pentru a proteja datele cu caracter personal.