Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Nu exista produse in aceasta sectiune

Creeaza un album foto care sa reflecte pasiunea ta pentru sport! Fie ca esti fan al unei echipe, sau practici tu insuti un sport anume, reuneste intr-un album foto cu teme din sport toate amintirile pe care le ai de la evenimentele sportive la care ai participat!

Unora le place sa se catere pe munte, altora sa mearga cu bicicleta, unii joaca fotbal, altii fac echitatie sau dans sportiv, pe unii ii pasioneaza inotul iar pe altii zumba - oricare ar fi sportul preferat, acum ai posibilitatea sa realizezi o fotocarte in care sa reunesti fotografiile pe care le-ai adunat de-a lungul timpului.

Realizati o fotocarte pentru copilul dvs cu fotografiile pe care i le-ati facut la diversele evenimente sportive la care a participat. Sigur o sa va fie recunoscator cand o sa creasca pentru aceste amintiri.

Dupa ce incarcati fotografiile in editorul nostru online, aveti posibilitatea sa personalizati paginile albumului adaugand stickere, elemente de design specifice temei, texte, imagini de fundal. Puteti, de asemenea, sa alegeti care este numarul de fotografii de pe o pagina, sa le redimensionati, sa le taiati sau sa le rotiti. Pentru editarea textului, puteti alege dimensiunea caracterelor, culoarea si pozitionarea lor.

Cand terminati de editat fotocartea cu tema "Sport", salvati proiectul. Nu se stie cand o sa aveti nevoie sa reveniti pentru a-l modifica sau comanda din nou.