Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Albume foto absolvire - evenimente scolare

Nu exista produse in aceasta sectiune

Creati albume foto care sa rememoreze parcursul copilului dvs de la prima zi de scoala pana la terminarea facultatii! Dati-i posibilitatea sa revada cu drag momentele frumoase din anii de scoala intr-un album de tip fotocarte!

Anii de scoala sunt o etapa importanta in viata fiecarui om. Colegii de clasa, profesorii, prietenii pot lasa o amprenta cu repercusiuni in evolutia viitoare a copilului. Un album foto care sa-i permita sa rememoreze evenimentele si persoanele care la momentul respectiv i-au modelat viata este un cadou de nepretuit. Albumul foto cu teme din anii de scoala este solutia perfecta, putand reuni fotografii din primul an de scoala, de la absolvirea gimnaziului, a clasei a 8-a sau a 12-a, de la festivitatile scolare de premiere, fotografii de la banchete, de la Balul Bobocilor, de la petrecerile de 8 martie sau din taberele de vara cu colegii.

O fotocarte cu anii de liceu, cu colegii, cu profesorii, cu banchetul poate fi o amintire de nepretuit. Nu degeaba se spune ca anii de liceu sunt cei mai frumosi.

Un alt moment care merita sa ramana imortalizat intr-o fotocarte este intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Cum se fac multe fotografii in cadrul unui astfel de eveniment, locul lor este intr-un album fotocarte pe care il puteti rasfoi oricand vi se face dor de colegi sau de ceea ce ati trait in timpul liceului.

Un album de tip fotocarte din anii de scoala este un cadou ideal pe care il puteti face copilului dvs, dar si un cadou pe care el il poate face colegilor sau prietenilor