Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Calendare

Calendar personalizat - White Wood

Incepand de la 35.00 Lei
(TVA inclus)
Adauga in wishlist
Executie si livrare: Termenul de executie si livrare este maxim 7 zile lucratoare de la data comenzii
Contact: Luni-Vineri 8:30 - 17:30
Telefon: 0721 491 491

Descriere

Detalii Calendare

Calendarul personalizat "White Wood" face parte din colectia noastra de tematici destinate exclusiv calendarelor personalizabile Photogo special create pentru ca tu sa poti face un cadou inspirat oricarei persoane dragi din viata ta. Acest calendar personalizat cuprinde o serie de fundaluri pe nuante de creme, alb si verde inchis, alaturi de texturi special alese de catre designerii nostrii. Parintii tai se vor bucura nespus de un calendar personalizat, cu fotografiile tale, sau fotografiile nepotelului. La fel se vor bucura si prietenii tai daca vor primii un astfel de cadou personalizat cu pozele voastre de grup pretuind astfel timpul petrecut impreuna.

Cu aplicatia Photogo pentru calendare personalizate, poti modifica absolut orice doresti astfel incat calendarul tau sa fie unic. Calendarele Photogo, contin 12 luni si pot incepe cu orice luna doresti tu, facand din acest produs, unul pe care poti sa-l comanzi in orice perioada a anului doresti. Tot ce trebuie sa faci, este sa selectezi luna cu care sa inceapa calendarul si vei avea un calendar personalizat 100%.