Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Fotocarte Album de Logodna

Desi traditia logodnei incepe sa se piarda, incetul cu incetul, mai exista, totusi, cupluri care opteaza pentru aceasta etapa preliminara a casatoriei. Logodna este promisiunea de casatorie pe care si-o fac cei doi tineri si consta intr-o ceremonie religioasa si / sau civila. Logodna este si perioada pe care cuplul o traieste pana la nunta propriu-zisa. Ca o paranteza, evolutia societatii a facut ca, in zilele noastre, logodna sa fie inteleasa mai degraba ca un pact intre cei doi tineri, marcat prin oferirea inelului de logodna si organizarea unei petreceri restranse.

Albumul foto de logodna reuneste fotografiile care imortalizeaza aceste momente: cererea in casatorie, momentul oferirii inelului de logodna, logodna civila, daca este cazul, petrecerea la care participa familia, nasii si prietenii, precum si fotografii din timpul perioadei care precede nunta.

Creeaza-ti albumul de logodna! Fii creativ si incearca toate functionalitatile editorului nostru pentru fotocarti de logodna! Te vei antrena astfel si vei dobandi o experienta suficienta pentru a realiza un album de nunta perfect!