Album Foto Botez

Fotocarte Bebe | Momente pretioase

Incepand de la 45.00 Lei
(TVA inclus)
Adauga in wishlist
Numar de pagini: Intre 24-120
Costul afisat este pentru 24 pagini, dar customizarea permite pana la 120 pagini. Fiecare 8 extra pagini se vor taxa suplimentar.
Executie si livrare: Termenul de executie si livrare este maxim 7 zile lucratoare de la data comenzii
Contact: Luni-Vineri 8:30 - 17:30
Telefon: 0721 491 491

Descriere

Fotocartea bebelusului tau este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care poti sa ti-l faci, tie, sau familiei tale. Bucuria venirii pe lume a baietelului dvs este nepretuita si nu poate fi comparata cu niciun alt sentiment. Profitati de pozele unice pe care i le faceti micutului dvs print si creati o fotocarte cu cele mai emotionante si deosebite momente din Primul An din viata.
Personalizati albumul foto cu fundaluri in nunate pastelate de albastru si adaugati elemente de design jucause si haioase care pun si mai mult in valoare frumusetea pozelor dumneavoastra. Nu ratati sansa de a scrie texte in care povestiti cum a decurs prima baita, ce ati simtit cand ati vazut primul dintisor sau cat de fericit a fost piticul dvs cand a reusit sa faca primnii pasi.
Imbracati imaginile fotocartii cu zeci de fotografii induiosatoare, selectati layouturile dorite si aranjati imaginile dupa preferintele dvs sau lasati toata treaba in seama editorului Photogo. Incarcati pozele, alegeti functia Auto-fill si in doar cateva momente veti avea Primul An din viata baietelului dumneavoastra.
Indiferent de ce tema ati ales initial, aceasta se poate schimba si din aplicatie, in cazul in care considerati ca o alta se potriveste mult mai bine albumului pe care urmeaza sa-l creati.

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu