Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Pret incepand cu 45.00 Lei (TVA inclus)
Pret incepand cu 45.00 Lei (TVA inclus)
Pret incepand cu 45.00 Lei (TVA inclus)
Pret incepand cu 45.00 Lei (TVA inclus)
Pret incepand cu 45.00 Lei (TVA inclus)

Creati albume foto cu copiii dvs pentru a pastra amintirea primului an de viata, primului an de scoala, a unei petreceri aniversare, a unei vacante. Realizarea unei fotocarti cu diverse evenimente din viata copilului poate fi un cadou special pentru cei dragi pe care puteti sa il concepeti impreuna cu copilul dvs.

Un album foto cu evenimente din viata copilului isi are locul in casa fiecarei familii, el aducand aminte de lucruri placute si momente speciale. Fie ca vorbim de un album foto cu momente din primul an de viata al copilului (primii pasi, primele cuvinte), sau despre albume foto de la cresa, gradinita sau scoala, sau despre un album de tip fotocarte de la aniversari, sau despre prima vacanta a copilului cu colegii, prima tabara de vara sau din vacantele cu parintii, sau despre o fotocarte cu hobbyurile copilului (de la cursurile de dans, inot, cercetasi, etc), in toate cazurile aceste albume foto cu copiii dvs sunt o incantare pentru cei care le rasfoiesc. Pentru a le face si mai interesante si atragatoare, aveti posibilitatea sa personalizati albumele de tip fotocarte pentru copii cu stickere, cu texte, cu fotografii de fundal.

Realizarea unei fotocarti cu imagini din viata copilului dvs poate fi un proces complex, si in acelasi timp instruitiv. Puteti sa implicati copilul in realizarea fotocartii, aplicatia noastra de albume foto fiind intuitiv si usor de folosit pentru toate categoriile de varsta. Veti petrece astfel un moment unic cu copilul dvs, moment care merita sa apara intr-o fotocarte.

Albumele cu fotografii ale copiilor dvs sunt unele dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti face bunicilor si prietenilor apropiati. Surprindeti-i cu un album tip fotocarte pentru copii !