Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Creeaza un album foto de Paste pentru a-l oferi celor dragi! Cine nu isi doreste sa retraiasca momentele fericite petrecute in familie? Pastele, precum Craciunul, este un eveniment pe care avem obiceiul sa il sarbatorim in familie. Fie ca este vorba de un Paste petrecut la tara, la bunici, sau de unul petrecut la oras, Pastele este perceput ca o vacanta pe care ne-o petrecem alaturi de familie si prieteni.

Albumul foto de Paste poate cuprinde imagini din timpul sarbatorii, dar si din perioada pregatirilor : cumparaturile, cadourile pentru copii, pregatirea mesei de Paste. Fotografiati toate acele momente care vi se par inedite! Incercati sa surprindeti bucuria copiilor la primirea cadourilor, zambetele bunicilor sau schimbul de priviri complice al parintilor!

Incarcati apoi fotografiile in editorul online si personalizati fotocartea cu elementele de design special concepute pentru aceasta tema: iepurasi, oua incodeiate, imagini din natura etc. Adaugati apoi texte, stickere, citate sau orice alt element disponibil in editor care vi se pare potrivit pentru aceasta tema. Odata finalizata personalizarea, puteti sa salvati proiectul, pentru a-l edita ulterior sau a-l comanda din nou.