Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Discount 20%
Fotocarte Cadou de Sarbatori

Fotocarte Sarbatori De Iarna

Pretul vechi: 45.00 Lei
Incepand de la 36.00 Lei
(TVA inclus) Discount: 9.00 Lei (20%)
Adauga in wishlist
Numar de pagini: Intre 24-120
Costul afisat este pentru 24 pagini, dar customizarea permite pana la 120 pagini. Fiecare 8 extra pagini se vor taxa suplimentar.
Executie si livrare: Termenul de executie si livrare este maxim 7 zile lucratoare de la data comenzii
Contact: Luni-Vineri 8:30 - 17:30
Telefon: 0721 491 491

Descriere

Sarbatorile de iarna reprezinta cea mai frumoasa perioada a anului. Doar acum puteti admira bucuria inocenta de pe chipurile copiilor la vederea cadourilor de la Mos Craciun, doar acum aveti ocazia sa va adunati gandurile si sa priviti cu speranta si entuziasm spre viitor, doar acum aveti sansa de a realiza fotografii unice, care surprind fericirea si emotia revederii parintilor, bunicilor si fratilor.

O fotocarte de Craciun este cea mai eleganta si moderna modalitate de a pastra pozele facute cu ocazia sarbatorilor de iarna. De asemenea, un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou de suflet pentru cei dragi, care nu sunt alaturi de dumneavoastra de sarbatori.

Creati acum o fotocarte cu cele mai frumoase si memorabile poze de Craciun si o puteti personaliza 100%, adaugand fundaluri si stickere predefinite sau create de dumneavoastra, precum si texte care spun povestea Craciunului magic pe care tocmai l-ati petrecut.

Indiferent de ce tema ati ales initial, aceasta se poate schimba si din aplicatie, in cazul in care considerati ca o alta se potriveste mult mai bine albumului pe care urmeaza sa-l creati.

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu