Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Fotocarte Calatorii Vacanta

Fotocarte vacanta | La mare

Incepand de la 45.00 Lei
(TVA inclus)
Adauga in wishlist
Numar de pagini: Intre 24-120
Costul afisat este pentru 24 pagini, dar customizarea permite pana la 120 pagini. Fiecare 8 extra pagini se vor taxa suplimentar.
Executie si livrare: Termenul de executie si livrare este maxim 7 zile lucratoare de la data comenzii
Contact: Luni-Vineri 8:30 - 17:30
Telefon: 0721 491 491

Descriere

Vacantele sunt singurele momente din an în care reusiti sa va detasati de cotidian si sa va bucurati cu adevarat de timpul dumneavoastra liber facand ceea ce va place. Creati o fotocarte de calatorie cu tema "Vacanta noastra" si adunati in ea cele mai frumoase poze facute in vacanta petrecuta alaturi de jumatatea dvs, de familie sau de prieteni. In colectia noastra de layouturi gasiti zeci de moduri diferite de aranjare a fotografiilor in pagina, pentru ca sa puteti alege varianta potrivita albumului dvs. Puteti folosi tema "Vacanta noastra" atat pentru a pastra cele mai frumoase amintiri din concediul de vara petrecut la mare, cat si pentru a pastra amintirile fantastice din sejurul la schi. Surprindeti libertatea si relaxarea din vacanta, zambetele sincere si distractia nesfarsita. Personalizati albumul foto cu fundaluri colorate in ton cu locul unde v-ati petrecut vacanta si distrati-va adaugand stickere haioase printre fotografiile în costum de baie sau in costum de schi.


Indiferent de ce tema ati ales initial, aceasta se poate schimba si din aplicatie, in cazul in care considerati ca o alta se potriveste mult mai bine albumului pe care urmeaza sa-l creati.

Recenzii