Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Fotocarte Primul an

Pret incepand cu 45.00 Lei (TVA inclus)
Pret incepand cu 45.00 Lei (TVA inclus)
Pret incepand cu 45.00 Lei (TVA inclus)
Pret incepand cu 45.00 Lei (TVA inclus)

Creeaza un album cu fotografii din primul an din viata copilului tau! Momentele unice ale primului zambet, primului pas, primei intalniri cu fratii, bunicii sau familia, primei imbratisari sau primului dintisor merita sa ramana in amintirea tuturor! Ele vor fi o incantare si pentru cel mic, care-si va vedea reflectat primul an din viata intr-un album foto realizat cu drag de catre parinti.

Poti sa incepi in ordine cronologica, cu fotografiile de la nastere, din primele momente de viata. Vor urma, bineinteles, fotografiile cu parintii, cu fratii, apoi fotografiile de acasa. Editorul online va permite nu numai sa adaugati fotografii, ci si texte prin care sa animati continutul albumului.

Primul an de viata al fiecarui copil este plin de momente unice, a caror amintire se sterge odata ce apar noi evenimente. O foto carte este cel mai potrivit loc pentru a pastra aceste amintiri.