Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Fotocarti de Toamna

Pret incepand cu 45.00 Lei (TVA inclus)
Pret incepand cu 45.00 Lei (TVA inclus)
Pret incepand cu 45.00 Lei (TVA inclus)

Celebreaza frumusetea acestui anotimp cu albumul foto "Toamna"! Surprinde toate nuantele pe care le ia natura in diferitele etape ale acestui anotimp si creeaza o fotocarte unica!

Toamna fiind un anotimp extrem de colorat, elementele de design care va sunt puse la dispozitie pentru personalizarea albumului foto se evidentiaza prin diversitate si impactul vizual mai accentuat : elemente cu frunze uscate, texturi de lemn si diverse colaje iti vor permite sa realizezi un album in toate culorile toamnei.

Personalizeaza-l adaugand citate, texte, schimband numarul de fotografii de pe pagini, alegand anumite structuri pentru pozitionarea acestora, rotindu-le sau redimensionandu-le.

Odata finalizata crearea albumului, salveaza proiectul. Iti poate servi ca punct de plecare anul viitor, cand o sa ai din nou o multitudine de fotografii din timpul toamnei