Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Albume Aniversari

Pret incepand cu 45.00 Lei (TVA inclus)
Pret incepand cu 45.00 Lei (TVA inclus)
Pret incepand cu 45.00 Lei (TVA inclus)
Pret incepand cu 45.00 Lei (TVA inclus)

Creeaza albume care sa rememoreze aniversarile pe care le celebrati! Fie ca este vorba de aniversarile copiilor, ale bunicilor sau ale parintilor, o fotocarte care sa va reaminteasca de toate momentele traite cu ocazia acestor evenimente poate fi cadoul excelent pentru aniversarea de anul viitor.

Unele dintre zilele cele mai asteptate in viata unui om sunt zilele de nastere. Folosind template-urile Photo Go pentru crearea si personalizarea de fotocarti, aveti acum posibilitatea de a pastra vii amintirile de la aceste momente atat de asteptate si a caror amintire poate fi eclipsata de aniversarile ulterioare. Creati fotocarti in fiecare an pentru aniversarile din familia dvs!

Editorul online pe care vi-l punem la dispozitie pentru crearea fotocartilor pentru aniversari este usor de folosit si foarte intuitiv. Vei putea, astfel, sa lucrezi cu drag la crearea unui album in care sa incluzi fotografiile dorite, texte, stickere, si orice alte elemente de design care te ajuta sa spui povestea aniversarii.

Odata finalizata crearea albumului, poti sa salvezi proiectul pentru a putea reveni ulterior asupra lui, fie pentru a-l modifica, fie pentru a-l comanda din nou, fie pentru a-l impartasi cu persoanele interesate care si ele vor putea sa il editeze si sa il comande.