Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Retrospectiva anuala Album Foto

Fotocarte Amintiri De Primavara

Incepand de la 45.00 Lei
(TVA inclus)
Adauga in wishlist
Numar de pagini: Intre 24-120
Costul afisat este pentru 24 pagini, dar customizarea permite pana la 120 pagini. Fiecare 8 extra pagini se vor taxa suplimentar.
Executie si livrare: Termenul de executie si livrare este maxim 7 zile lucratoare de la data comenzii
Contact: Luni-Vineri 8:30 - 17:30
Telefon: 0721 491 491

Descriere

Personalizarea fotocartii Photogo

Cu Photogo, orice aspect din design este customizabil. Poti adauga, muta, sterge fotografii sau texte, poti schimba aranjamente si poti alege dintre sute de fundaluri sau stickere pentru a da o nota originala fiecarei pagini din fotocartea ta. Pe scurt, ai 100% control si creativitate.

Poti incepe cu orice tema creata de catre designerii nostri ca punct de plecare pentru fotocartea ta - esti liber sa customizezi toate elementele pentru a creea o fotocarte unicata si personala.

Despre temele Photogo

Fiecare tema photogo este creeata avand la baza un eveniment sau o categorie de evenimente. Tematica fotocartii este compusa din 10-16 fundaluri desenate utilizand acelasi stil si paleta cromatica, aranjamente predefinite pentru imaginile tale si stickere bazate pe eveniment. Astfel vei putea regasi in fotocartile pentru copii stickere cu animalute dragalase sau obiecte uzuale in acea perioada a varstei, in fotocartile de vacanta vei regasi stickere cu obiecte legate de plaja, soare si mare etc... Gandeste-te la temele noastre ca punct de plecare, sau foloseste-le drept inspiratie pentru fotocartea ta.

Indiferent de ce temata alegi, ea poate fi schimbata in interiorul aplicatiei ca tu sa ai libertate totala. Atentie: La schimbarea tematicii si a marimii, fotografiile tale se vor re-aranja conform setarilor predefinite din tema noua.

Pentru mai multe informatii referitoare la aplicatia Photogo te rugam sa consulti sectiunea de ajutor Clic aici pentru a vedea ajutorul

Despre Fotocarti

3 tipuri: Fotocarte buget cu coperta moale, Fotocarte Standard cu coperta tare si Fotocarte Layflat cu coperta tare

3 formate: Patrat, Panoramic si Portret

6 marimi:

  • Fotocarte 14x14 cm
  • Fotocarte 21x14 cm
  • Fotocarte 20x20 cm
  • Fotocarte 28x21 cm
  • Fotocarte 21x28 cm
  • Fotocarte 28x28 cm

Atentie : Nu toate marimile sunt disponibile in fiecare tip.