Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Creeaza albume foto care sa rememoreze evenimentele principale ale anului care tocmai a trecut! Fie ca e vorba de aniversari, de sarbatori, de prima zi de scoala sau de terminarea anului scolar, de excursiile copiilor, de vacanta petrecuta impreuna cu familia, o fotocarte care sa cuprinda fotografii de la toate aceste evenimente este cadoul potrivit pentru sfarsitul de an pe care vi-l puteti face voua, ca familie.

Cu ajutorul editorului online Photo Go, puteti sa incarcati fotografiile din calculatorul dvs, sa le aranjati pe pagini in modul in care doriti, alegand numarul lor, pozitia, adaugand imagini de fundal, stickere, text, totul fiind creat pentru a va face experienta crearii si personalizarii albumului foto cat mai usoara.

Fotocartea care rememoreaza principalele evenimente ale anului poate fi salvat, pentru a putea fi editat ulterior sau pentru a putea fi comandat din nou, in cazul in care si ceilalti membri ai familiei doresc cate o copie.