Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Fotocarti de Primavara

Albumul Foto cu tema Primavara captureaza toate momentele memorabile pe care le-ai surprins in fotografii din primavara care tocmai a trecut. Fie ca e vorba de fotografii cu prima floare rasarita in gradina sau cu ghiocelul oferit in dar de cel mic mamei de 8 Martie, sau de poze reflectand peisaje care ti-au taiat rasuflarea, foto cartea Primavara iti permite sa pastrezi toate aceste amintiri vii.

Daca ai ales sa faci un album foto de primavara, o sa fii incantat de instrumentele pe care ti le ofera editorul Photo Go pentru a-l personaliza : elemente florale, imagini de fundal cu peisaje, posibilitatea de a insera text si citate, posibilitatea de a aranja fiecare pagina a fotocartii asa cum doresti, redimensionarea si rotirea fotografiilor - sunt doar cateva dintre optiunile pe care acest editor ti le pune la dispozitie pentru a crea o fotocarte "Primavara" memorabila.

Cand termini de creat albumul, salveaza-l, pentru a putea reveni asupra lui oricand vei dori, fie pentru a-l comanda din nou, fie pentru a crea un nou album, plecand de la el.