Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Contact prin e-mail

Trimite-ne un e-mail! Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru orice intrebari sau sugestii

Contactati-ne

Ce browser pot folosi ?

Va recomandam ultimele versiuni din:

Google Chrome https://www.google.com/chrome/browser/desktop/

Firefox https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/

Cum deschid aplicatia web ?

Alege doar tipul de produs dorit, si apasa pe butonul de lansare aplicatie.

Cum incarc/sterg imagini ?

Odata ajuns in aplicatie, in partea stanga aveti zona pentru imagini. Apasati pe butonul de adauga imagini.

Puteti adauga imagini din calculatorul dvs. Puteti importa imagini din proiecte anterioare. Puteti importa imagini din Facebook sau Flickr

Ca sa stergeti imagini din proiect pur si simplu selectati imaginea si stergeti-o. Daca doriti sa stergeti toate imaginile trebuie sa stergeti proiectul.

Atentie. Stergerea unui proiect care contine imagini, va sterge toate imaginile chiar daca acestea sunt folosite si in alte proiecte si se vor pierde din TOATE proiectele folosite.


Cate fotografii pot sa incarc?

Oricate doriti. Pe o pagina in fotocarte puteti aranja de asemenea oricate doriti. Exista aranjamente predefinite de la 1-19 imagini pe pagina.

Cat timp sunt stocate aceste fotografii ?

Aproximativ 6 luni.

Unde gasesc proiectele pe care le-am creat ?

In sectiunea Proiectele mele

Cum schimb tema fotocartii sau cum cum aplic diferite pagini tematice la fotocartea mea?

Pentru a schimba tema fotocartii, dati clic pe Tema, prezent in partea de sus a editorului online. Alegeti o tema noua, si apoi dati clic pe Salvati. De notat ca schimbarea temei nu va schimba intreaga carte, dar va schimba optiunile de Layouts, Backgrounds si Stickere care pot fi aplicate la fotocarte. Se vor pierde TEXTELE adaugate e Dvs.


Vreau sa creez o fotocarte intr-o alta limba, pot sa folosesc caractere si simboluri internationale?

In momentul de fata sistemul nostru nu suporta caracterele si simbolurile internationale. Pe viitor, speram sa putem implementa aceasta caracteristica.

Ce inseamna simbolul de avertizare galben care apare pe unele fotografii?

Simbolul galben avertizeaza asupra faptului ca fotografia sau stickerul are rezolutie mica si ca s-ar putea imprima pixelat sau neclar datorita dimensiunii reduse. Pentru a evita aparitia acestui semn, fie redimensionati fotografia sau stickerul sa fie mai mici, fie incarcati alte fotografii care sa aiba rezolutie mai mare.

Acel semn NU se printeaza, este doar o avertizare pentru Dvs.

Cum adaug text la fotocarte?

Pentru a adauga text la fotocarte, dati clic pe butonul Adauga text, situat in partea dreapta, sus, a editorului.

Pot face copy paste la un text dintr-ul alt document in fotocarte?

Da. Pentru a copia textul, dati clic pe butonul Adauga text si faceti paste (sau CTRL+V) in casuta de text.

Cum schimb ordinea paginilor?

Muta cursorul peste imaginile in miniatura ale paginilor (se afla in partea de jos a editorului). O sa observi ca pagina selectata este intotdeauna evidentiata printr-un chenar portocaliu. Cand ai ajuns cu mouse-ul peste pagina pe care vrei sa o muti, fa clic si apoi prin drag and drop, ia cele 2 pagini si muta-le in locul dorit, luand in acel moment degetul de pe mouse.


Cum mut doua pagini?

Se procedeaza ca la schimbarea ordinii unei pagini normale, prin clic pe layout, si apoi deplasarea acestuia in locul dorit.


In ce format trebuie sa fie fotografiile?

Fotografiile trebuie sa fie in format .jpg. Pentru obtinerea unei calitati bune la printare, fotografiile ar trebuie sa fie de cel putin 4MB si 300dpi. Dimensiune maxima pentru fisiere este momentan de 15MB. Se recomanda sa fie in sRGB, dar fisierele CYMK sunt acceptate, de asemenea. Va recomandam sa editati sau sa faceti corectari de culoare inainte de incarcarea fotografiilor in editorul online.

Dau clic pe butonul de Start a book, dar editorul nu se lanseaza.

Editorul PhotoGo se lanseaza intr-o noua fereastra. Cand iesi din editor, salvam in mod automat toate modificarile pe care le-ai facut.

Cum imi salvez proiectul in editor?

Dati clic pe butonul Salvati, din meniul din partea dreapta a editorului. De asemenea cand iesi din editor, salvam in mod automat toate modificarile pe care le-ai facut.