Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Contact prin e-mail

Trimite-ne un e-mail! Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru orice intrebari sau sugestii

Contactati-ne

Adaugarea de fotografii

E foarte simplu sa adaugi fotografii din calculatorul tau sau de pe site-urile pe care iti stochezi pozele. Poti adauga poze din Facebook, Flickr

Autofill, Ce inseamna?

Dand clic un singur buton, putem crea proiectul pentru tine, folosind fotografiile pe care le-ai adaugat la etapa precedenta. Tehnica noastra speciala va realiza proiectul in cateva momente.

Aranjamente predefinite

Foloseste aranjamentele prestabilite ale temei, sau cele cu diverse numere de fotografii pe pagina. Da astfel mai multa diversitate fotocartii, creand pagini unice! Aranjamentele de fotografii sunt perfect aliniate, astfel incat totul sa fie o joaca pentru tine.

Fundaluri

Foloseste functionalitatea de fudaluri pentru a adauga fundaluri diverse paginilor tale. Poti sa alegi din elementele specifice temei, sau poti sa folosesti alte fundaluri din alte teme. Ai libertate totala.

Stickere

Personalizeaza-ti proiectul prin adaugarea de aranjamente create intr-o maniera profesionala, de fundaluri, dar si de stickere. Taie fotografiile in diverse forme. Totul pentru a personaliza proiectul asa cum doresti.

Editarea paginii

Crearea de pagini este acum simpla, prin sistemul drag and drop. Pur si simplu, ia cu drag and drop fotografiile sau stickerele din partea stanga si adu-le in centru, pe pagina. Apoi, poti sa le muti, sa le rotesti, sa le redimensionezi, sau sa faci zoom in.

Functionalitatea de autosalvare

Nu treubuie sa te ingrijorezi in ceea ce priveste salvarea proiectului. In momentul in care doresti sa inchizi fereastra browserului proiectul tau se salveaza automat. De asemenea ai si un buton de "Save" separat, pe care poti sa-l folosesti ori de cate ori ai nevoie.

Undo si Redo

Aceste doua butoane va vor asigura ca puteti face modificari, fara frica de a pierde munca anterioara. Dati clic pe Undo atunci cand faceti o greseala sau pe Redo pentru a reveni la ceva ce v-a placut.

Spor la distractie!

Va multumim ca ne-ati insotit in acest tur al editorului nostru online. Puteti revizita ghidul oricand, dand clic pe butonul Ajutor din meniul din partea dreapta a editorului.