Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Contact prin e-mail

Trimite-ne un e-mail! Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru orice intrebari sau sugestii

Contactati-ne

Cum folosesc un cod promotional?

Dupa ce adaugati fotocartea pe care ati personalizat-­o in cos, pe pagina respectiva o sa aveti un camp cu Cod promotional. Inserati codul si dati clic pe sageata. Codul promotional va fi aplicat la comanda.

Cat dureaza pana primesc comanda ?

Comanda dvs este procesata si printata in 5 - 6 zile lucratoare. Ea va fi apoi livrata prin serviciul de curierat rapid.

PhotoGo face o verificare a comenzii inainte sa o trimita la printare?

PhotoGo nu verifica, editeaza sau modifica continutul fotocartii dvs, deoarece nu dorim sa schimbam ceea ce ati creat dvs cu ajutorul editorului online. Prin urmare, va invitam sa verificati cu atentie continutul fotocartii inainte de a face comanda. Va recomandam sa verificati proiectul dvs atat in modul de Previzualizare, cat si in modul de editare.

Cum pot sa verific continutul fotocartii si sa previzualizez continutul ei inainte sa fac comanda?

In sectiunea Proiectele mele, in dreptul fiecarui proiect, editati proiectul pe care doriti sa-l previzualizati. Odata ajunsi in aplicatie aveti acces la butonul Previzualizeaza.

Cum verific care e statutul comenzii mele?

In sectiunea Contul meu - Comenzi, aveti la dispozitie un istoric al tuturor comenzilor dvs.

Cum aflu daca o comanda este inregistrata?

De fiecare data cand o comanda este primita, veti primi un email de confirmare pe adresa de email asociata contului dvs.

Daca am comandat mai multe produse, o sa primesc un singur pachet?

In functie de articolele prezente in comanda dvs, e posibil sa primiti mai multe pachete. Diferitele tipuri de produse (fotocarti, calendare, fotografii) din cadrul aceleasi comenzi pot sa fie printate si livrate separat.

Ce se intampla dupa ce fac comanda?

Dupa ce se face comanda, proiectele sunt procesate, iar apoi vor fi printate. O data ce comanda este trimisa la printare, nu se mai pot face modificari. De asemenea, comanda nu mai poate fi anulata.

Pot sa anulez comanda dupa ce am facut­-o?

Daca nu a fost trimisa la printare, anularea comenzii este posibila. Va invitam sa dati clic pe Contul meu, apoi pe Comenzi. Veti ajunge pe o pagina recapitulativa a comenzilor dvs de pe acest site. Daca nu a fost trimisa la printare, comanda poate fi anulata de aici. In schimb, daca a fost trimisa la printare, nu putem sa o anulam sau sa va rambursam, datorita naturii particulare a produselor care necesita imprimare.

Pot sa modific fotocartea dupa ce am facut comanda?

Va recomandam sa verificati cu atentie fotocartea inainte de a face comanda. Din momentul in care ati plasat comanda, aveti 2 ore la dispozitie pentru a face modificari. Aceste modificari se vor regasi in fotocartea dvs. Orice modificari facute dupa aceste 2 ore nu vor fi luate in calcul. Pentru a vedea cat timp aveti la dispozitie pentru a face modificari, intrati pe pagina Comenzi, pentru a vedea ora la care s­a facut comanda.

Am uitat sa adaug codul promotional. Ce sa fac?

Din pacate, ne este imposibil sa aplicam codurile promotionale retroactiv. Din momentul cand ati facut comanda, aveti 2 ore pentru a o anula, pentru a face din nou aceeasi comanda, de data aceasta aplicand codul promotional. Pentru a afla cat timp mai aveti la dispozitie pentru a putea anula o comanda, intrati in Contul meu, Comenzi. Va invitam sa faceti noua comanda cu atentie, pentru a nu uita sa aplicati codul promotional (fie cand comanda este adaugata in cos, fie la urmatorul pas, unde campul de cod promotional este disponibil in partea dreapta, la sumarul comenzii).

Pot sa folosesc mai mult decat un cod promotional pentru o comanda?

Sistemul nostru nu permite decat folosirea unui singur cod promotional pe comanda

Unde pot sa vad comenzile anterioare pe care le-­am facut pe acest site?

Dati clic pe Contul meu, sus, in partea dreapta a site­-ului, apoi pe Comenzi. Pe aceasta pagina veti putea vedea un istoric complet al comenzilor pe care le­-ati facut pe acest site.

Exista o greseala de ortografie in fotocarte, as dori sa o returnez.

Nu acceptam returnarea de produse care au greseli de ortografie. Va recomandam sa verificati cu atentie fotocartile si continutul lor inainte de a valida comanda.

Nu sunt multumit de produsele pe care le-am primit, unde pot sa le trimit inapoi?

Suntem la dispozitia dvs pt a raspunde oricaror solicitari referitoare la calitatea produselor si serviciilor noastre. Ne asumam raspunderea pentru calitatea executiei produselor noastre. In schimb, nu ne asumam raspunderea pentru eventuale erori datorate unor terte parti. In orice caz, daca nu sunteti multumit de un produs, va rugam sa fotografiati acele elemente ale produsului de care nu sunteti multumit si sa ne trimiteti un mail la [email protected]

Ce fac daca produsul meu are erori de printare sau daca este deteriorat?

Daca produsul pe care l-ati primit are erori de printare sau de legare care au fost facute de PhotoGo, contactati-ne si vom face tot posibilul pentru a remedia aceasta situatie. Va rugam sa ne furnizati detalii despre erori si la ce pagini sunt localizate.