Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Contact prin e-mail

Trimite-ne un e-mail! Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru orice intrebari sau sugestii

Contactati-ne

Cum imi creez un cont?

1. Din meniul principal, in sectiunea "Contul meu" apasati pe Inregistrare si urmati pasii.

2. Din interiorul aplicatiei, pur si simplu introduceti o adresa de e-mail valida. Un cont se va creea automat pentru Dvs. si o parola generata automat va fi trimisa pe e-mail. Va rugam sa schimbati aceasta parola cu una dorita de Dvs.

Nu imi pot accesa contul. ?

Incepeti procedura de recuperare parola.

Dati clic pe Contul meu si apoi pe Autentificare. In fereastra care se deschide dati clic pe Ti-ai uitat parola? Adaugati email-ul cu care ati creat contul pe acest site si apoi dati clic pe butonul reseteaza parola. Veti primi un email in care sunteti invitat sa dati clic pe un link, care va redirecteaza catre pagina de schimbare a parolei.

Cum pot sa schimb parola contului?

Dati clic pe Contul meu si apoi pe Detalii profil. In campurile Parola si Confirmare parola inserati noua parola. In partea de jos a paginii dati clic pe butonul Salveaza.

Cum schimb adresa de email a contului?

Dati clic pe Contul meu si apoi pe Detalii profil. In campul Email introduceti noua adresa de email iar mai apoi dati clic pe butonul Salvati din partea de jos a paginii.

Pot sa-mi sterg contul?

Pentru stergerea contului dvs, va rugam sa ne contactati.